همان طور که می دانید سیاهچاله ها اجرام فضایی هستند که همه چیز حتی ستارگان و نور را به سمت خود جذب می کنند و می بلعند و هر جسمی وارد افق رویداد(یک منطقه اطراف سیاهچاله)بشود راه فراری از سیاهچاله نخواهد داشت و به دلیل گرانش و جاذبه سیاهچاله ها به درون آن کشیده خواهد شد.
به دلیل اینکه سیاهچاله ها حتی نور را نیز جذب می نمایند و نور نیز نمی تواند از درون آنها بگریزد تاریک به نظر می رسند.سیاهچاله ها به نوعی جارو برقی های کیهانی هستند که جهت پاکسازی فضا از اجرام و ستاره های مرده بکار می روند که در [این مطلب]به آن پرداخته ایم.
در آیه اول سوره النجم خدواند متعال به خورده شدن ستارگان توسط سیاهچاله ها اشاره می نمایند:
درباره ماهیت سیاهچاله ها دانشمندان معتقد هستند که سیاهچاله ها همانند بریدگی های روی یک شلوار بریدگی هایی در بعد فضا و زمان هستند.اما موارد اشاره شده تنها ابعاد و ماهیت سیاهچاله ها نیست.
خداوند متعال در آیات اول و دوم سوره الانفطار به سه حقیقت علمی که در قرن اخیر کشف شده است اشاره فرموده اند:
کهکشان Sagittarius A( که جرمی معادل ۴.۳ میلیون برابر خورشید را دارا می باشد)پرتاب شده است و سرعت این جسم که یکی از سریع ترین اجرام آسمانی است معادل ۱۷۵۵ کیلومتر بر ثانیه و ۳.۷ میلیون مایل در ساعت است.یعنی همانطور که قرآن کریم ۱۴۰۰ سال قبل اشاره کرده است در جایی که آسمان از هم بشکافت(سیاهچاله ها ایجاد بشوند) ستاره ها در آن قسمت نیز پراکنده می شوند.
ستاره هایی که در اطراف یک سیاهچاله در حال چرخش هستند به تدریج به درون افق رویداد آن سیاهچاله کشیده می شوند و در آن محو می شوند.در کشیده شدن یک ستاره به درون افق رویداد یک سیاهچاله به تدریج نور آن کمرنگ تر و کمرنگ تر می شود تا به طور کامل توسط سیاهچاله خورده شود.
إِذَا النُّجُومُ طُمِسَتْ ﴿۸﴾وَإِذَا السَّمَاءُ فُرِجَتْ ﴿۹﴾پس وقتى که ستارگان محو شوند (۸)و آنگاه که آسمان بشکافد (۹)
این سوره چرا محو شدن ستارگان قبل از شکافته شدن آسمان مطرح شده است،شاید این مساله یک دلیل علمی جالب دارد،یک سیاهچاله خود نیز زمانی پدید می آید که یک ستاره بزرگ خودش می میرد و وزن خودش را در درون خودش می ریزد و سپس بصورت یک کوازار یا یک سیاهچاله در می آید و خود ستاره تبدیل به سیاهچاله می شود و مفهوم این آیه از هر دو بعد با علم امروز مطابقت دارد.