همان طور که می دانید سیاهچاله ها اجرام فضایی هستند که همه چیز حتی ستارگان و نور را به سمت خود جذب می کنند و می بلعند و هر جسمی وارد افق رویداد(یک منطقه اطراف سیاهچاله)بشود راه فراری از سیاهچاله نخواهد داشت و به دلیل گرانش و جاذبه سیاهچاله ها به درون آن کشیده خواهد شد.

به دلیل اینکه سیاهچاله ها حتی نور را نیز جذب می نمایند و نور نیز نمی تواند از درون آنها بگریزد تاریک به نظر می رسند.سیاهچاله ها به نوعی جارو برقی های کیهانی هستند که جهت پاکسازی فضا از اجرام و ستاره های مرده بکار می روند که در [این مطلب]به آن پرداخته ایم.

در آیه اول سوره النجم خدواند متعال به خورده شدن ستارگان توسط سیاهچاله ها اشاره می نمایند:

وَالنَّجْمِ إِذَا هَوَى ﴿۱﴾سوگند به ستاره هنگامی که افتد ﴿۱﴾
تصویر انتزاعی از کشیده شدن ستاره درون سیاهچاله

درباره ماهیت سیاهچاله ها دانشمندان معتقد هستند که سیاهچاله ها همانند بریدگی های روی یک شلوار بریدگی هایی در بعد فضا و زمان هستند.اما موارد اشاره شده تنها ابعاد و ماهیت سیاهچاله ها نیست.

به وسط جسم سیاه دقت کنید،مرکز یک سیاهچاله یک بریدگی در فضا و زمان و کهکشان ما می باشند که به عقیده برخی از دانشمندان می تواند مسیری برای خروج به جهان های دیگر نیز باشد.

خداوند متعال در آیات اول و دوم سوره الانفطار به سه حقیقت علمی که در قرن اخیر کشف شده است اشاره فرموده اند:

إِذَا السَّمَاءُ انْفَطَرَتْ ﴿۱﴾وَإِذَا الْکَوَاکِبُ انْتَثَرَتْ ﴿۲﴾
آنگاه که آسمان زهم بشکافد (۱)و آنگاه که اختران پراکنده شوند (۲)
نکته اول همانطور که در آیه اول به شکافته شدن آسمان اشاره شده است،سیاهچاله ها نیز مکان هایی هستند که در آنها بعد فضا و زمان دچار پارگی یا شکافته شدن شده است.
نکته دوم سیاهچاله ها علاوه بر اینکه محل هایی برای خورده شدن ستارگان هستند محل هایی برای تولد ستارگان نیز هستند و همه کهکشان ها به دور سیاهچاله ها شکل می گیرند و کهکشان مرکزی راه شیری(کهکشان ما) و کهکشان اندرومرا کهکشان همسایه ما نیز دارای سیاهچاله های مرکزی هستند.
نکته سوم دانشمندان کشف کرده اند که یک ستاره  بنام رS5-HVS1 از ساهچاله مرکزی

تصویر انتزاعی از پرتاب ستاره s5 hvs1 توسط کهکشان مرکزی راه شیری

کهکشان Sagittarius A( که جرمی معادل ۴.۳ میلیون برابر خورشید را دارا می باشد)پرتاب شده است و سرعت این جسم که یکی از سریع ترین اجرام آسمانی است معادل ۱۷۵۵ کیلومتر بر ثانیه و  ۳.۷ میلیون مایل در ساعت است.یعنی همانطور که قرآن کریم ۱۴۰۰ سال قبل اشاره کرده است در جایی که آسمان از هم بشکافت(سیاهچاله ها ایجاد بشوند) ستاره ها در آن قسمت نیز پراکنده می شوند.

یک تصویر انتزاعی دیگر از پرتاب ستاره توسط سیاهچاله
حال در ادامه این حقیقت علمی و مساله شکافته شدن آسمان خداوند متعال به یک حقیقت علمی دیگر درباره سیاهچاله ها در سوره المرسلات اشاره فرموده که به آن اشاره خواهیم کرد.

ستاره هایی که در اطراف یک سیاهچاله در حال چرخش هستند به تدریج به درون افق رویداد آن سیاهچاله کشیده می شوند و در آن محو می شوند.در کشیده شدن یک ستاره به درون افق رویداد یک سیاهچاله به تدریج نور آن کمرنگ تر و کمرنگ تر می شود تا به طور کامل توسط سیاهچاله خورده شود.

إِذَا النُّجُومُ طُمِسَتْ ﴿۸﴾وَإِذَا السَّمَاءُ فُرِجَتْ ﴿۹﴾پس وقتى که ستارگان محو شوند (۸)و آنگاه که آسمان بشکافد (۹)

در این آیه نیز خداوند متعال اشاره می کنند که زمانی که آسمان شکافته می شد ستارگان محو می شوند،شاید این مساله مطرح شود که در

به کم نور شدن ستارگان اطراف سیاهچاله دقت کنید.

این سوره چرا محو شدن ستارگان قبل از شکافته شدن آسمان مطرح شده است،شاید این مساله یک دلیل علمی جالب دارد،یک سیاهچاله خود نیز زمانی پدید می آید که یک ستاره بزرگ خودش می میرد و وزن خودش را در درون خودش می ریزد و سپس بصورت یک کوازار یا یک سیاهچاله در می آید و خود ستاره تبدیل به سیاهچاله می شود و مفهوم این آیه از هر دو بعد با علم امروز مطابقت دارد.

رامین فخاری

فارغ التحصیل:
لیسانس برق و قدرت
لیسانس علوم سیاسی
فوق لیسانس مطالعات منطقه-خاورمیانه دانشگاه علامه طباطبایی

دانشجوی:
لیسانس تاریخ
فوق لیسانس اقتصاد

نوکر امام حسین و اگه قبول کنه خاک پای امام زمان

https://mojezatelmiquran.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *